EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Chudnutie - Referencie

Kamila, 44 rokov

Môj sen bol box. Nikdy som nemala odvahu s ním začať. Až keď som mala 42 rokov a veľký zoznam diagnóz, odvážila som sa boxovať. Našla som EfectFit a Martina. Vďaka Martinovi sa mi zlepšil zdravotný stav, zhodila som kilá, mám viac energie, spoznala som super trénera, ktorý mi pomohol splniť môj sen :)

Martina, 39 rokov

Martin ako tréner je moja životná výhra. Je inteligentný, rozhľadený, neustále sa vo svojom odbore vzdeláva a tak komplexne, ako on, sa máloktorý tréner dokáže pozerať na svojho klienta. Jeho tréningy sú individuálne šité na mieru klienta a počas tréningov sa mi venuje na viac ako sto percent.

Ivan, 43 rokov

Maťo je veľmi pozitívne naladený tréner, ktorý svoje nadšenie vie preniesť na klienta a dosiahnuť, že aj skoré ranné cvičenie prebieha vo výbornej atmosfére. Oceňujem na ňom, že sa stále vzdeláva a svoje nové poznatky aplikuje do našich tréningov. Tiež sleduje aktuálne trendy v oblasti zdravia a životosprávy a vie tak poradiť, ako upraviť správanie v kuchyni a čo nakúpiť do chladničky :)

Lukrécia, 21 rokov

Tréningy s Martinom mávam už takmer dva roky. Keďže od detstva trpím skoliózou, nevyhla som sa bolestiam chrbtice a celkovému diskomfortu, ktorý vplýva na kvalitu môjho života. Vďaka Martinovi sa stav mojej chrbtice citeľne zlepšil a taktiež som si vytvorila pozitívny vzťah k cvičeniu. Je to profesionál, ktorý vie čo robí a vždy mi rád poradí.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.