EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Čím sa odlišuje EfectFit od iných fitness centier?

Individuálny prístup pod dohľadom trénera

Fitness centrá EfectFit sú unikátne svojím individuálnym prístupom ku klientovi. Na rozdiel od väčšiny klasických fitness centier u nás klient môže cvičiť výhradne pod dohľadom kvalifikovaného trénera. A preto sú vždy 100% zohľadnené klientove ciele, preferencie a zdravotný stav.

Prečo vyskúšať cvičenie s osobným trénerom?

Cvičenie s trénerom predstavuje efektívne riešenie pre človeka, ktorý si chce byť istý správnou technikou cvičenia, urýchliť cestu k požadovanému cieľu a ušetriť čas. Fungujeme na princípe „funkčného tréningu“, tzn. zameriavame sa na individuálne potreby a požiadavky klienta, pričom sa snažíme voliť najefektívnejšiu cestu k dosiahnutiu stanoveného cieľa. Využívame prvky silovo-kondičného tréningu, jógy či fyzioterapie.

All inclusive služby

Klient má u nás v rámci tréningu k dispozícii všetky doplnkové služby fitness centra zadarmo. Na bare je k dispozícii káva, čaj či proteín po tréningu. V šatniach a sprchách sú k dispozícii hygienické pomôcky, deodoranty, sprchové gély, šampóny, tampóny na odličovanie či uteráky.

Žiadna viazanosť či povinné poplatky

Platíte, len keď cvičíte. Nemusíte mať povinné členstvo či platiť ročnú permanentku. Keď ste chorí, odcestovaní alebo si chcete dať v cvičení pauzu, bez problémov môžete a nebude vám nič účtované.

Sme viac než len fitness centrum

EfectFit je výnimočný svojou priateľskou, až rodinnou atmosférou. Pokiaľ ste človek, ktorý mal doteraz rešpekt voči fitness centrám alebo sa v nich cítili neisto, radi vás presvedčíme o opaku. Naši tréneri sú profesionáli a kamaráti zároveň, pri ktorých sa odreagujete po náročnom dni fyzicky aj psychicky.

Kde nás nájdete?

Sídlime priamo v centre mesta v moderných priestoroch OC Mirage na najvyššom 4. poschodí.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Ema, 34 rokov
"Vôbec som netušila, čo ma čaká keď sa prihlásim do EfectFitu, ale musela som so sebou niečo začať robiť. Našťastie boli ku mne veľmi príjemní, ústretoví a ľahko sme si dohodli postup spolupráce."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.