EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

EfectFit Patrónka v kocke

O aký priestor ide?

Priestor sa nachádza v business centre Westend Tower na prízemí. Keďže sa jednalo o priestory bývalého fitka, nemuseli sme našťastie okrem nových spŕch riešiť iné väčšie zmeny. Aby sme však spĺňali naše EfectFit štandardy a dotiahli detaily, museli sme ešte stráviť v priestoroch viaceré večery, samozrejme s radosťou :)

Ako vznikol team a kto ho tvorí?

Bolo to až prekvapivo jednoduché. Totižto, mal som v hlave "ideálnu zostavu" a vytipovaných trénerov, ktorých som oslovil. Napočudovanie, všetci súhlasili. Funny :) Boli to hlavne bývali spolužiaci, ktorí už dlhšie fungovali v praxi. Väčšinu teamu tak tvoria chalani z FTVŠ UK BA. Ďalej, team dotvára osobná trénerka, absolventka EfectFit Academy a jedna fyzioterapeutka. Každý tréner má jedinečnú prax z hľadiska špecializácie, absolvovaných kurzov, predchádzajúcich skúsenosti či športov, ktorým sa venoval. Tieto rôznorodé vedomosti si každý týždeň share-ujeme medzi sebou na interných školeniach, debatách.

Aké služby ponúkame?

Bude to znieť šokujúco, ale najmä 1on1 osobné tréningy. Kto by to bol povedal, keďže patríme pod brand EfectFit? :) Rovnako prekvapujúco asi vyznie, že úvodný máte zadarmo :) Diagnostiku na úvodnom stretnutí sa snažíme doplniť o info z FMS vyšetrenia, ktoré osobnému trénerovi povie o asymetriách či poruchách pohybového aparátu klienta. Vieme preto, čo primárne so zverencom riešiť a na čo sa fokusovať pri tréningovom pláne.

Ďalej, do gymu chodieva pravidelne externá firma, ktorá sa špecializuje na InBody merania a tvorbu výživových plánov. To znamená, že na jednom mieste si nielen zacvičíte, ale taktiež získate užitočné info o vašej postave, hmotnosti, strave a pod.

A aby boli naše služby skutočne komplexné, po tréningu sa môžete zrelaxovať na masáži či využiť služby fyzioterapeuta.

Prečítať viac o pobočke na Patrónke si môžete na tejto stránke.

Mgr. Marcel Macik

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.