EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Prečo chodiť do fitness centra v lete?

Často sa stretávame s názorom, že začať cvičiť v lete "nemá význam" a ľudia to bežne odkladajú na jeseň. Preto sme pripravili krátky článok s 5 argumentami, ktoré vás možno presvedčia, že začať v lete nie je na škodu.

  1. Fitness centrá nie sú preplnené

Ako sme písali v úvode, ľudia nemajú chuť v lete cvičiť vo fitness centre. Radšej behajú po vonku a dovolenkách ako na bežiacom páse vo fitku. Avšak, pre vás ako začiatočníka to môže predstavovať ideálnu príležitosť ako sa v kľude zoznámiť s priestormi, strojmi či náradím. A nerušene začať makať na svojich cieľoch.

  1. Osobní tréneri majú voľné kapacity

Máte záujem osloviť osobného trénera, aby vás naučil správne cvičiť? Výborný plán. A rovnako výborná šanca, že bude mať voľnú kapacitu a dosť času sa vám venovať.

  1. Letné zvýhodnené ceny či akcie

Keďže sú fitness centrá v lete prázdnejšie, často zákazníkom ponúkajú zvýhodnené ceny, aby ich prilákali a motivovali cvičiť. Prečo to nevyužiť? Dokonalý scenár – prázdne fitko a ešte k tomu za nižšie ceny.

  1. Plavková sezóna tu bude rovnako aj o rok :)

Stáli ste v máji pred zrkadlom, skúšali plavky a hodnotili svoju postavu? A taký istý máj nás čaká o rok, o dva, o tri... Čo tak sa naňho pripraviť s predstihom a nehasiť požiar na poslednú chvíľu? Za pokus to určite stojí.

  1. Čo môžete spraviť dnes, neodkladajte na zajtra. Tiež poznáte ľudí, ktorí "určite začnú od pondelka", avšak to hovoria už pól roka? Veríme, že k nim nechcete patriť :)

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.