EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Prečo sa ľudia obávajú osobného trénera?

V tomto krátkom článku vám v 4 bodoch skúsime priblížiť bežné obavy ľudí, ktorí sa rozhodujú cvičiť s osobným trénerom. A zároveň každý bod objasniť, aby ste prekonali strach a naplno sa tak pustili za svojím cieľom.

  1. "Budem sa hanbiť pred trénerom, keď niečo nebudem vedieť."
    Hanbiť pred osobným trénerom sa naozaj nemusíte. Je to človek, ktorý sa dennodenne stretáva so začiatočníkmi v cvičení. Je jeho úlohou vás naučiť cvičiť správne. A ak vám to nepôjde, veľmi rád a jednoducho to zopakuje a vysvetlí.
  2. "Čo keď mi dá tréner príliš náročné cviky a nebudem vládať?"
    Aj skúsený cvičenec občas nevládze a naloží na seba príliš veľa. Ak osobný tréner usúdi, že je daný cvik náročný a neviete ho vykonať technicky správne, upraví jeho úroveň. Zdravé cvičenie nie je iba o neustálom napredovaní a pridávaní záťaže. Niekedy treba spraviť aj krok späť.
  3. "Osobný tréner je drahý."
    Áno, cvičenie s osobným trénerom je oproti samostatnému vstupu do fitness centra finančne náročnejšie. Je to však investícia do vlastného zdravia a veľký šetrič času. Keď sme sa učili lyžovať, rovnako sme oslovili inštruktora miesto pozerania videí na youtube.
  4. "Čo spravím, keď mi osobný tréner povahovo nesadne?"
    Aj toto je jeden z dôvodov, prečo väčšina osobných trénerov ponúka prvú skúšobnú hodinu zadarmo. Je prirodzené, že si dvaja ľudia proste nesadnú. Treba si to len rozumne odkomunikovať a vysvetliť alebo osloviť manažment fitness centra, či vám nemôžu dohodnúť iného trénera.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Ema, 34 rokov
"Vôbec som netušila, čo ma čaká keď sa prihlásim do EfectFitu, ale musela som so sebou niečo začať robiť. Našťastie boli ku mne veľmi príjemní, ústretoví a ľahko sme si dohodli postup spolupráce."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.