EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Tréner sa o mňa zaujíma aj ako o človeka

Ahoj Zuzka. Ako si sa do EfectFitu dostala a prečo si vôbec začala?

Do EfectFitu chodia 2 ľudia z môjho okolia a videla som na nich pozitívne výsledky. Tak som si povedala, že by to mohlo fungovať aj na mňa. Po dlhom, dlhom, dlhom váhaní a presviedčaní sa... A ďalší dôvod bol, že som začala vyzerať ako ten dezert "panna cota" 😊 A stačilo!

A ako dlho k nám chodíš? Pociťuješ nejaké výsledky?

V septembri to už bude rok. "Výsledky sú brutálne. Aj v kompozícii tela aj v postúre." - povedal skromne Zuzkin tréner Jožko 😊

Po 15 rokoch som na lyžovačke dala bandáž dole z kolena a lyžovala ako malé dieťa bez úplnej bolesti. Zázrak! Rovnako som si vďaka cvičeniu splnila svoj sen, a to som odbehla beh Devín-Bratislava, čo by predtým nebolo možné. A musela som si nakúpiť kopec nových džínsov 😊 Keďže mi tréner aj veľmi pomohol so stravou.

Cvičila si aj inde predtým? S trénerom?

Áno, chodila som cvičiť predtým s trénerom do iného fitka v Ružinove. Avšak, rozdiely sú brutálne.

Tréner v EfectFite je niečo úplne iné, vie presne, čo robí. Minulý tréner vôbec neriešil individualizáciu, všetky tréningy boli ako cez "kopirák". A aby sa ma spýtal, aký som mala deň? Čo si... V EfectFite mám pocit, že sa o mňa tréner zaujíma aj ako o človeka a sme naozaj dobrí kamaráti.

Vidíme, že v lete makáš rovnako poctivo ako aj iné mesiace. Ako je to možné, veľa ľudí si totižto dáva na leto pauzu?

Mala by som denne 100 dôvodov, prečo neprísť. Či je leto alebo zima. Či je pondelok alebo streda... Avšak, keď raz nabehneš na ten rytmus, systém a vidíš výsledky... tak sa do toho fitka proste tešíš, je to úplná automatika. A nechceš vynechať ani jeden tréning odhliadnuc od ročného obdobia. Je to pre mňa mega "quality time" a nenechám si ho zobrať nejakou vysokou teplotou vonku 😊 A bolo by mi ľúto si dávať nejakú pauzu a spraviť tak krok vzad, čo sa týka progresu.

Ďakujeme za rozhovor a prajeme ešte veľa šťastia v napredovaní!

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.